Дамски пуловер Тюркоаз
Зимен дамски плетен пуловер. Размери от 38-ми до 52-ри.
Тегло: 0.4 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамски пуловер Яна
Зимен дамски пуловер. Размери от 38-ми до 52-ри.
Тегло: 0.4 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Розов дамски пуловер
Дамски пуловер в бебешко розов цвят. размери от 40-ти до 52-ри
Тегло: 0.4 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамска жилетка Алис
Дамска жилетка с колан. Размери от 38-ми до 52-ри
Тегло: 0.5 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Плюшено яке Ан
Плюшено дамско яке във вкусен цвят. Размери от 38-ми до 50-ти.
Тегло: 0.5 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
дамско яке Лана
Дълго есенно яке. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.6 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Бяла поларена жилетка
Бяло дамско поларено яке. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.45 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамска дълга жилетка Ди
Дълга дамска жилетка. Размери от 38-ми до 52-ри.
Тегло: 0.65 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Синя дамска жилетки
Небесно синя дамска жилетка. размери от 40-ти до 52-ри
Тегло: 0.45 Kg
Време за доставка: 7-14 дена

Онлайн магазин за дамска и мъжка мода

Дамски жилетки, пуловери и суичери

 Дамските жилетки и пуловери завладяха модните витрини. Есенната дамска мода твърдо държи на дамските плетива - жилетки и пуловери - това е модната линия за Есента и Зимата. Плетената жилетка е част от задължителните дрехи в гардероба на всяка дама. Есента обещава да е пъстра и красива, това се забелязва от истерията по дългите дамски жилетки сред модните лидери. Определено дългата дамска жилетка властва под прожекторите. Есенните и зимните жилетки се предлагат основно в черно. Дамите могат да избират жилетки от класическо черно за свежи пастелни тонове. Плетените жилетки са гарнирани с много детайли през сезона. Жилетките с качулка са желани и предпочитани. Не по-малко интригуващи са късите и вталени жилетки с фина плетка.  Моделите са от класически къси жилетки до дълги почти го глезена жилетки. Жилетките варират от модели без яка до шармантни дамски жилетки с големи яки тип шал. Много от предлаганите модели са отворени без копчета или ципове, но и жилетките с цип и копчета също са актуални. Есенните модели дамски жилетки са подходящи за всяка жена, независимо от стила й и от ежедневието й. Дамските пуловери и жилетки са идеални за комбиниране с всички стилове и модели дамски дрехи. И като сме на темата за плетивата и есента и зимата, не може да пропуснем и дамският пуловер.

Дамски пуловери - класически и модерен стил

Дамските пуловери и жилетки са тенденцията на сезона! Класически жилетки и  пуловери в тъмни цветове като черното, тъмно сивото, тъмно синьото са любимите дрехи и дават на гардероба и стила ти  усещане за лукс и топлина. 

В  онлайн магазина за дамски плетива ще намерите много пуловери и жилетки изработени от висококачествени материали. Дамските пуловери със синтетични влакна са особено лесни за поддръжка - като пране и гладене. Много от дамските пуловери също са изключително меки. Дамските пуловери са истински всестранни! Независимо дали става дума за есенна жилетки и пуловер  или пуловер за студени зимни дни.

Как да комбинирам моята жилетка?

Хит в офиса: дамската жилетка може да се носи както в офиса, така и в парка, в киното, в театъра в .... Благодарение на тяхната практичност, няма  никакви ограничения за съчетанията на стилове и дамските жилетки. Важно е те да се комбинират правилно. 

В нашия онлайн магазин Пулс Маркет може да намерите разнообразен асортимент от стоки на конкурентни цени.

Харесайте ни!