Замяна и рекламация

Замяна на закупена стока.


 1. Закупената и получена стока от клиента е възможно да се окаже с  несъответстващ номер.  Може да предяви иск за замяна на закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. За да бъде подменена вашата покупка е необходимо:         

- Стока да  е неизползвана;

- Чиста (да не е зацапана);

- Без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим);

- Етикета е на дрехата;

- Не е прана;

- Пакетирана с оригиналния етикет при връщане.

 1. Клиентът има право да замени получената стока с избран продукт от онлайн магазина, като във формуляра за рекламации трябва да отбележи, че иска да замени закупения продукт с друг. Формуляра за замяна на продукта може да свалите : от тук 
 2. В този случай клиентът не трябва да осъществи нова поръчка в онлайн магазина, а да отбележи в модул ЗАБЕЛЕЖКИ , че иска да замени стоката.( трябва да опише коя стока заменя.)
 3. Всички въпроси, свързани със замяната на продукта и стойностите, могат да бъдат до уточнени чрез имейл или на телефоните ни за контакти.

 

Стоката трябва да бъде опакована и да е защитена от повреждане по време на транспорта и изпратена :

 

Към пратката за замяна трябва да бъдат приложени и :

 1. Доказателство за покупката : - стокова разписка, получена заедно с поръчката.
 2. Формуляра за замяна на продукта може да свалите в края на статията.
 3. Принтирайте, попълнете ръчно формуляра и го изпратете заедно с артикула за подмяна.

 1. Ако не бъдат изпълнени гореописаните условия, за замяна няма да може да бъде извършена.

5.1   Ако в този момент  не разполагаме с желания от Вас размер;

- Ние ще извършиме поръчка при доставчиците ни (необходимото време за доставка е: 2 календарни седмици след получаването);

- Може да заменим продукта с друг продукт желан от Вас или да върнем сумата на продукта;

- Когато клиент реши да замени артикула с друг, по-скъп от този, който връща, „О ПУЛС“  ще информира клиента за размера на сумата за  доплащане след получаването на пратка.

5.2   Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

 1. 6. Разходите за изпратените продукти в случай на замяна на стоката, поради недоброто изпълнение на поръчката от страна на „О пулс“ ЕООД, са за сметка на Продавача. Искаме да Ви информираме, че „О пулс“ ЕООД не приема пратки, които за изпратени до нас с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

 

Рекламации

 

Онлайн магазин www.pulse-market.com  уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване на продукта, могат да върнат закупена стока, при условие че:

- не е ползвана;

- че е чиста;

- без странични миризми (като крем, парфюм или цигарен дим);

- придружена е с оригиналната кутия и етикет;

-  доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката).

 

 

 1. Доказателство за покупката : - стокова разписка, получена заедно с поръчката.
 2. Формуляра за замяна на продукта може да свалите : от тук 


Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано.

 • Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента.
 • Сумите се възстановяват единствено по банков път.
 • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
 • При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати куриерските разходи.


След приемане на върната стока (информацията, за което ще бъде съобщена по e-mail или телефон)  ще върнем дължимите суми в срок от 14 работни дни. Сумата ще бъде възстановена на:

 • Посочете банкова сметка във формуляра.
 • Клиента извършващ замяната/рекламация, задължително трябва да е титуляр на посочената банкова сметка за възстановяване на сумата.


Пратки с върнати продукти, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим  да не забравяте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

 

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти" или да използвате контактната форма на сайта.

Онлайн магазин за дамска и мъжка мода

Ние знаем, колко много обичате да пазарувате дрехи онлайн  от  www.pulse-market.com.  Шопинг терапията в онлайн формат е удобна и практична. Това ни мотивира да подбираме за Вас винаги нови модели дамски и мъжки дрехи. Сайтът за дамска и мъжка мода е в три основни категории  мъжки дрехи, дамски дрехи и ВИП дрехи онлайн

Категория мъжки дрехи за Ваше удобство е съставена от Мъжки ризи онлайн, Мъжки тениски и блузи, Мъжки пуловери, съучери и жилетки, Мъжки палта, якета, шлифери и елеци, Мъжки дънки и панталони и разбира се онлайн пазар на мъжки спортни дрехи.

За нежния пол онлайн магазина предлага Дамски блузи и ризи, Дамски пуловери, жилетки и суичери, Дамски палта, якета, сака, елеци и шлифери, Дамски дънки, панталони и рокли, на къде без дамската рокля. За активните дами спортни дрехи и домашни дрехи, дрехи за приятни разходки и свободното Ви време.

Качествени модерни дрехи на достъпни цени, това е нашата мисия. Предлаганите дамски и мъжки дрехи са в крак с последните модни тенденции на Европа - модели красящи витрините на Германия, Франция и Италия, вече се предлагат и на Българския пазар и то на достъпни цени. За качеството и стила на Европейските дрехи е излишно да навлизаме в темата. Стандарта на Централна и Западна Европа налага задължително високо качество и достъпна цена. И като заговорихме за стил, качество и стандарт на дрехите, ще Ви попитаме нещо: "Забелязали ли сте, че винаги разпознавате чужденците от далеч?", а "Защо е така?". Както гласи стара мъдрост - По дрехите посрещат, .... Да, точно това е ключът, дрехите ги карат да изглеждат различно, стила им е "по- така", винаги са елегантни и стилни, дрехите им са в прекрасни модели и цветове,  винаги изглеждат много удобни, както някой казват: " Интелигентно излъчване". Ако се вгледате и в мъжките и в дамските дрехи, предназначени на Европейския пазар, ще забележите, че моделите са изчистени, по дрехите и облеклата няма нищо излишно, всичко е добре премерено, стила е ясно изразен и въпреки това, дрехите изглеждат с блясък, мъжете и жените в тях като, че ли са щастливи в дрехите си. 

Съвета на много стилисти е кракът: "Всеки един е прекрасен и красив, а дрехите му само подчертават това или го прикриват".

Насладете се на една приятна и ободряваща разходна в онлайн магазин Рulse-Маrket и си подарете нов стил с новите си дрехи.

 

Pulse-Market.COM

В нашия онлайн магазин Пулс Маркет може да намерите разнообразен асортимент от стоки на конкурентни цени.

Харесайте ни!