MAXI
Порален суичър Рени
Поларен макси суичър с цип. Размери от 50-ти до 58-ми.
Тегло: 0.5 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамски  суичър Йори
Дамски суичер с качулка. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.5 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
дамска жилетка Лина
Дамска жилетка в кафявата гама. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.6 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
New
Дамски суичър Тайс
Дамски суичер с качулка. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.5 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамска жилетка Хели
Дамска жилетка в три нюанса сиво. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.6 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
New
Пуловер Звезда
Дамски пуловер с голяма звезда. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.4 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамски пуловер Нида
Дълъг дамски пуловер. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.6 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамски пуловер Дери
Дамска блуза в черно с надпис. Размери от 40-ти до 52-ри.
Тегло: 0.35 Kg
Време за доставка: 7-14 дена
Дамски пуловер Тюркоаз
Зимен дамски плетен пуловер. Размери от 38-ми до 52-ри.
Тегло: 0.4 Kg
Време за доставка: 7-14 дена

Онлайн магазин за дамска и мъжка мода

Дамски жилетки, пуловери и суичери

 Дамските жилетки и пуловери завладяха модните витрини. Есенната дамска мода твърдо държи на дамските плетива - жилетки и пуловери - това е модната линия за Есента и Зимата. Плетената жилетка е част от задължителните дрехи в гардероба на всяка дама. Есента обещава да е пъстра и красива, това се забелязва от истерията по дългите дамски жилетки сред модните лидери. Определено дългата дамска жилетка властва под прожекторите. Есенните и зимните жилетки се предлагат основно в черно. Дамите могат да избират жилетки от класическо черно за свежи пастелни тонове. Плетените жилетки са гарнирани с много детайли през сезона. Жилетките с качулка са желани и предпочитани. Не по-малко интригуващи са късите и вталени жилетки с фина плетка.  Моделите са от класически къси жилетки до дълги почти го глезена жилетки. Жилетките варират от модели без яка до шармантни дамски жилетки с големи яки тип шал. Много от предлаганите модели са отворени без копчета или ципове, но и жилетките с цип и копчета също са актуални. Есенните модели дамски жилетки са подходящи за всяка жена, независимо от стила й и от ежедневието й. Дамските пуловери и жилетки са идеални за комбиниране с всички стилове и модели дамски дрехи. И като сме на темата за плетивата и есента и зимата, не може да пропуснем и дамският пуловер.

Дамски пуловери - класически и модерен стил

Дамските пуловери и жилетки са тенденцията на сезона! Класически жилетки и  пуловери в тъмни цветове като черното, тъмно сивото, тъмно синьото са любимите дрехи и дават на гардероба и стила ти  усещане за лукс и топлина. 

В  онлайн магазина за дамски плетива ще намерите много пуловери и жилетки изработени от висококачествени материали. Дамските пуловери със синтетични влакна са особено лесни за поддръжка - като пране и гладене. Много от дамските пуловери също са изключително меки. Дамските пуловери са истински всестранни! Независимо дали става дума за есенна жилетки и пуловер  или пуловер за студени зимни дни.

Как да комбинирам моята жилетка?

Хит в офиса: дамската жилетка може да се носи както в офиса, така и в парка, в киното, в театъра в .... Благодарение на тяхната практичност, няма  никакви ограничения за съчетанията на стилове и дамските жилетки. Важно е те да се комбинират правилно. 

И още нещо, което е важно - всеки модел от жилетките, пуловерите и суичерите в сайта се предлага и в голям размери - винаги може да пазарувате големи дамски дрехи при нас.

В нашия онлайн магазин Пулс Маркет може да намерите разнообразен асортимент от стоки на конкурентни цени.

Харесайте ни!