Замяна и рекламация

Замяна / връщане на закупена стока.

  1. Закупената и получена стока от клиента е възможно да се окаже с  несъответстващ номер.  Може да се замяна всеки закупен продукт  в срок до 14 дни от получаването ѝ. За да бъде подменена вашата покупка е необходимо:         

- Стока да е неизползвана;

- Чиста (да не е зацапана);

- Без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим);

- Етикета е на дрехата;

- Не е прана;

 Връщане след плащане става по следния начин: Отивате в офис на СПИДИ.

  • Адресирате пратката до получател "Хатис ЕООД", тел. 0876 18 82 18,  офис Спиди гр. БАНКЯ [1320], ул. Ал.Стамболийски № 1
  • Доставката с опция преглед.
  • Доставка за Ваша сметка с услугата СПИДИ ПОЩА.
  • Запазвате товарителницата издадена Ви от Спиди.
  • Изпращате ни e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  с номера на товарителницата, номера на Банковата сметка и имена на подателя от товарителницата.
  • В срок от 7 работни дни след получаване на пратката от нас, ние Ви  възстановяваме сумата за съответната дреха по посочената Банкова сметка.  
ВАЖНО!  1. Пратки с наложен платеж до нас не се приемат.
                 2. Пратки до нас  без опция Преглед не се приемат.
                 3. Пратки до нас с доставка за наша сметка не приемат.
  1. Всички въпроси, свързани със замяната на продукта и стойностите, могат да бъдат до уточнени чрез имейл или на телефоните ни за контакти.

 

Пратки с върнати продукти, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим  да не забравяте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към "Отдел обслужване на клиенти" или да използвате контактната форма на сайта.

Онлайн магазин за дамска и мъжка мода

Ние знаем, колко много обичате да пазарувате дрехи онлайн  от  www.pulse-market.com.  Шопинг терапията в онлайн формат е удобна и практична. Това ни мотивира да подбираме за Вас винаги нови модели дамски и мъжки дрехи. Сайтът за дамска и мъжка мода е в три основни категории  мъжки дрехи, дамски дрехи и ВИП дрехи онлайн

Категория мъжки дрехи за Ваше удобство е съставена от Мъжки ризи онлайн, Мъжки тениски и блузи, Мъжки пуловери, съучери и жилетки, Мъжки палта, якета, шлифери и елеци, Мъжки дънки и панталони и разбира се онлайн пазар на мъжки спортни дрехи.

За нежния пол онлайн магазина предлага Дамски блузи и ризи, Дамски пуловери, жилетки и суичери, Дамски палта, якета, сака, елеци и шлифери, Дамски дънки, панталони и рокли, на къде без дамската рокля. За активните дами спортни дрехи и домашни дрехи, дрехи за приятни разходки и свободното Ви време.

Качествени модерни дрехи на достъпни цени, това е нашата мисия. Предлаганите дамски и мъжки дрехи са в крак с последните модни тенденции на Европа - модели красящи витрините на Германия, Франция и Италия, вече се предлагат и на Българския пазар и то на достъпни цени. За качеството и стила на Европейските дрехи е излишно да навлизаме в темата. Стандарта на Централна и Западна Европа налага задължително високо качество и достъпна цена. И като заговорихме за стил, качество и стандарт на дрехите, ще Ви попитаме нещо: "Забелязали ли сте, че винаги разпознавате чужденците от далеч?", а "Защо е така?". Както гласи стара мъдрост - По дрехите посрещат, .... Да, точно това е ключът, дрехите ги карат да изглеждат различно, стила им е "по- така", винаги са елегантни и стилни, дрехите им са в прекрасни модели и цветове,  винаги изглеждат много удобни, както някой казват: " Интелигентно излъчване". Ако се вгледате и в мъжките и в дамските дрехи, предназначени на Европейския пазар, ще забележите, че моделите са изчистени, по дрехите и облеклата няма нищо излишно, всичко е добре премерено, стила е ясно изразен и въпреки това, дрехите изглеждат с блясък, мъжете и жените в тях като, че ли са щастливи в дрехите си. 

Съвета на много стилисти е кракът: "Всеки един е прекрасен и красив, а дрехите му само подчертават това или го прикриват".

Насладете се на една приятна и ободряваща разходна в онлайн магазин Рulse-Маrket и си подарете нов стил с новите си дрехи.

Сайта предлага големи размери дамски и мъжки дрехи. Особено внимание обръщаме на голямата номерация  дамски дрехи, винаги Ви предлагаме 50-ти и 52-ри размер от дамските ни модели. Мъжките дрехи се предлагат също в по-големи размери до 3XL.

 

Pulse-Market.COM

В нашия онлайн магазин Пулс Маркет може да намерите разнообразен асортимент от стоки на конкурентни цени.

Харесайте ни!